Sigurna kupovina nepokretnosti po najpovoljnijim uslovima
Ugovori
Sastavljanje, kontrola i revizija ugovora o kupoprodaji nepokretnosti, ugovora o zakupu i ostalih vrsta ugovora i prateće dokumentacije.
Krediti
Kontrola i revizija ugovora o stambenim i drugim kreditima. Izbacivanje nepravičnih i nedozvoljenih odredaba banke.
Provere
Provera uknjiženosti objekata, tereta na njima i njihove legalnosti.

Kupoprodaja nepokretnosti

Poslovi sa nepokretnostima, njihova kupovina ili zakup su veoma ozbiljni, formalni i kompleksni poslovi koji stvaraju veoma dalekosežne obaveze i posledice. Ugovori koje zaključite mogu biti nepravični ili otežavajući po vas a da toga niste ni svesni.
Mi ćemo se pobrinuti da svi ugovori budu potpuno ispravni i zakoniti kao i da ne stvaraju nepotrebne obaveze ili da vas stavljaju u težu poziciju nego što je neophodno.

Milveco Consulting doo
promet Milveco Consulting doo

Revizija ugovora

U ugovorima banaka se često nalaze nepravične i nezakonite odredbe koje otežavaju vaš položaj. Našim angažovanjem sprečićete da se u vašim ugovorima nađu ovakve klauzule. Revizijom ugovora za stambene i druge kredite ukazaćemo Vam na odredbe koje su nedozvoljene i ne bi smele biti u ugovoru i tražiti od banaka njihovo izbacivanje.
Uz našu pomoć možete osigurati svoju kupovinu i dobiti najbolje uslove za kredit.

Kontrola i sigurnost

Prilikom kupovine stana, kuće, parcele, ili druge nepokretnosti treba biti siguran u legalnost objekta, stanje hipoteka i drugih tereta, vlasništvo i druga eventualna ograničenja. Uz našu pomoć bićete potpuno zaštićeni i sigurni u stanje i pravnu situaciju objekta koji kupujete.
Tu smo da učinimo čitav postupak kupovine nepokretnosti sigurnim, jasnim i tačnim. Osećaćete se sigurno i imati kontrolu nad procesom prilikom kupovine stana ili druge nepokretnosti.

promet_nep7

Kancelarija

Bojanska 15, Vračar, Beograd
Izbegnite sve vrste prevara.
Kontaktirajte nas za savetovanje prilikom kupovine nepokretnosti.

O NAMA

Ekspertski tim za Javne nabavke i tendere
Organizatori najaktuelnijih savetovanja

Copyright © 2024 Milveco Consulting. Sva prava zadržana.